Over Beau-Fort

Beau-Fort is fabrikant van parasols, windschermen en kussens. Sinds 2005 zet Beau-Fort de activiteiten verder van Dierick Parasols uit Gent. Dit bedrijf stond gedurende meerdere generaties synoniem voor kennis, service en kwaliteit. Beau-Fort bouwt verder op deze stevige fundamenten en geniet daardoor het vertrouwen van heel wat vaste en nieuwe klanten.

Waarom kiezen voor Beau-Fort

Service

Aandacht voor de vraag van de klant en zoeken naar een creatieve en resultaatgerichte oplossing. Betrouwbaarheid door het nakomen van beloftes en afspraken. Belangrijke aspecten die we bij Beau-Fort voorop stellen en die onze klanten weten te waarderen.

Uitgebreid aanbod

Beau-Fort biedt zeer kwalitatieve producten aangepast aan de behoeften van de diverse sectoren zoals horeca, strand, camping, tuin, boot, werf, beurs, indoor en outdoor evenementen, …

Ervaring

De medewerkers van Beau-Fort beschikken over de nodige kennis en know how. Hierdoor staan zij garant voor een correcte afwerking en levering van uw producten.

Kwaliteit

Er wordt een nauwkeurige selectie gemaakt van duurzame materialen en stoffen. Zo slaagt Beau-Fort er telkens weer in om de verwachtingen van zijn klanten in te lossen.

Correcte prijs

Door een efficiënte organisatie realiseert Beau-Fort een hoge productiviteit. Dit kostenvoordeel laat Beau-Fort toe om zijn klanten altijd de beste prijs te bieden.

Contact

U kan ons contacteren via onderstaand formulier.

Contact

  • Beau-Fort
  • Legen Heirweg 8
  • B- 9890 Gavere
  •  
  • T. +32 (0)9 220 26 06
  • E. info@beau-fort.be