Info

Horeca parasols voor elk terras

Voor elk terras maken wij uw parasols op maat. Cafe Theatre in Gent vond bij ons de oplossing voor zijn prachtig terras.

Beau-Fort van Knokke tot De Panne

De windschermen van Beau-Fort zijn te koop in elke badstad aan de Belgische kust. Onze windschermen zijn gekend voor hun kwaliteit aan betaalbare prijzen en worden vervaardigd in ons eigen atelier in de Vlaamse gemeente Gavere. Ze zijn er in diverse maten, kleuren en stoffen.

B & B Nostromo

De B & B Nostromo, gelegen aan de prachtige Adriatische kust in Istrië, schiereiland van Kroatië en winnaar van het tv-programma Met Vier in Bed, koos voor onze houtstok Elegant parasol.

Fluisterboot Kaagervaring

De Stichting Kaagervaring organiseert met hun fluisterboot een fantastische dag op en rond het water voor mensen met een beperking. Beau-fort steunt dit initiatief en schonk met veel plezier een bootparasol voor de zonnige dagen.

Urban Silence

Een groep derdejaarsstudenten interieurarchitectuur van de Campus Sint-Lucas Gent hebben voor hun bachelor proef Urban Silence geëxperimenteerd met onze windschermen. Stilte in de stad, de stilte zichtbaar en tastbaar maken en deze stilte ervaren in de stad. Een geslaagd experiment ! Bekijk hun blog.